Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / kinderopvang

Kinderopvang Cothen

Kinderopvang Cothen Per 10 september 2012 is Cothen een kinderopvang rijker. Lisette Bijvank heeft eindelijk haar droom kunnen verwezenlijken: een kleinschalige professionele kinderopvang met tijd en ruimte voor kwaliteit, zorg en aandacht voor het kind.

Vanaf haar 16e tot haar 23e jaar is Lisette werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Vanaf haar 23e heeft ze veel ervaring opgedaan met haar baan in een groot kinderdagverblijf in Leidsche Rijn. Daar heeft ze vooral ervaring opgedaan met kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Ook deze kinderopvang in Cothen is alleen bedoeld voor deze leeftijdscategorie.

Nu haar woning in de Hinkerstraat in Cothen bijna verbouwd is, en volledig is ingericht op kinderopvang, gaat ze de grote stap wagen en gaat ze hier zelfstandig aan de slag.

Kinderdagverblijf - Gastouderopvang

Kinderdagverblijf - Lisette Bijvank Lisette wil met haar kinderdagverblijf 't Hinkertje graag kwaliteit leveren. Dit doet ze door de professionaliteit van een kinderdagverblijf te combineren met de kleinschaligheid van een gastouderopvang. Ze gaat werken met kleine groepjes van niet meer dan vijf kinderen per dag. Door deze aanpak is er intensiever contact en kan ze beter inspelen op het karakter van het kind en specifieke wensen van de ouders.

Door haar lange ervaring, maar zeker ook door het feit dat ze zelf moeder is, beseft ze dat ze verantwoordelijk is voor jouw kostbaarste bezit: jouw kind.

Kinderopvangtoeslag

Doordat Lisette een landelijk erkende gastouder is, heb je als ouder bij gastouderopvang 't Hinkertje recht op belastingteruggave. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de site van de belastingsdienst.

Voor contactgegevens, tarieven en uitgebreidere informatie kan je het beste even kijken op de site van Kinderopvang 't Hinkertje Cothen.
Sitemap Home Omhoog