Cothen
Navigatie: / home / huis kopen

Huis kopen in Cothen

Wil je een huis kopen in Cothen of heb je een huis te koop staan? Kijk hier naar het aanbod van huizen in Cothen of breng jouw huis dat te koop staat extra onder de aandacht.

Huis te koop Notenakker 3

Notenakker 3 Cothen
Notenakker 3, Cothen
Zeer goed onderhouden en fraai afgewerkte twee onder één kap woning die van alle gemakken is voorzien. Er is een mooie uitbouw gerealiseerd in 2010 en daarnaast is er in 2013 een gloednieuwe keuken geplaatst. De vloerverwarming als hoofd verwarming op de begane grond en in de badkamer zorgen voor nog meer woonplezier. De badkamer is voorzien van een luxe douchecabine met geluidsinstallatie, een tweede toilet en een wastafel.

Tuin

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het huis bevindt zich een tuin. Aan de achterzijde van de tuin zijn hier twee kleine schuren gerealiseerd, waarbij de schuur via een achterom te bereiken is.
  • bouwjaar 1991
  • woonoppervlakte 120 m²
  • perceel oppervlakte 167 m²
Voor volledige gegevens kijk op: Makelaar Merkens


Huis te koop Willem Alexanderweg 39

Willem Alexanderweg 39 Cothen
Willem Alexanderweg 39, Cothen
Uitstekend onderhouden semibungalow op mooi kavel gelegen op prettige en centrale locatie van Cothen. Moderne keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en een heerlijk ruime en zonnige tuin op het zuiden!

Met carport, garage en ruimte voor 4 auto's op eigen terrein. Nabij supermarkt, basisscholen, kinderopvang, sportvelden, buurtcentrum, bibliotheek, huisarts, apotheek, bushalte en uitvalswegen.
  • bouwjaar 1975
  • woonoppervlakte 155 m²
  • perceel oppervlakte 419 m²
Voor volledige gegevens kijk op: Funda


Sitemap Home Omhoog