Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / motor- en scooterreparaties

Motor- en scooteronderhoud Cothen

Motor- en scooterservice Cothen Als je op zoek bent naar een betrouwbaar adres voor onderhoud en/of reparatie van je motor of scooter, ben je bij De With Motor & Scooterservice uit Cothen aan het juiste adres.

De With Motor & Scooterservice wordt gedreven door vader en zoon Bert en Remco de With. Bert heeft al ruim 30 jaar ervaring met reparatie van motoren, scooters en auto’s.

Remco heeft inmiddels ook alweer 5 jaar ervaring en is hoofdmonteur bij het HTS Racing Team. Dit is een wegraceteam dat onder andere meedoet in de Europese Supermono klasse.

Scooteronderdelen en reparatie

Scooteronderdelen en reparatie De With uit Cothen levert en monteert motor- en scooteronderdelen tegen zeer scherpe prijzen.
Naast de vakkennis die ze hebben merk je aan alles dat je met echte liefhebbers te maken hebt. Voor onderhoud en reparatie van je motor, brommer of scooter ben je hier op de juiste plek.

Winterstalling

Gebruik je jouw motor alleen in de zomermaanden? Bij De With kun je ook met een gerust hart je motor onderbrengen in de winterstalling.

Je motor staat droog en eventueel kan de accu op niveau gehouden worden middels een druppellader. Zo kun je op elk gewenst moment je motor ophalen en direct gaan rijden.

Wil je meer informatie over mogelijkheden en prijzen? Kijk dan even op de site van:

De With Motor & Scooter service.
Kapelleweg 2
3945LA Cothen


Sitemap Home Omhoog