Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / slager zumbrink

Slager Zumbrink Cothen

Slager Zumbrink Cothen Slager Zumbrink uit Cothen is al jaren een vertrouwd adres voor Cothenaren en mensen van buiten Cothen. Meerdere mensen komen namelijk uit omliggende plaatsen om juist hier bij Gildeslager Zumbrink de heerlijkste producten te kopen!

Slagerij Zumbrink is een echt familiebedrijf dat wordt gerund door Bert, zijn vrouw Elly, dochter Joyce en zo'n 6 medewerkers.

De slagerswinkel is een echt voorbeeld van hoe het hoort: alles ziet er altijd keurig schoon, netjes en geordend uit. Alle producten zijn vers, mooi gepresenteerd en op de juiste temperatuur bewaard. Hier kennen ze nog echt "vers-van-het-mes". Vleeswaren worden gesneden waar je bij staat, en voor de kleinsten is er uiteraard altijd iets lekkers!
De smaakpolitie mag hier best langskomen dat levert zeker een OK-sticker op!

duurzaam varkensvlees Slager Bert werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Zo gebruikt hij voor de rundvleesproducten echte Hollandse roodbonte dikbillen.
Het varkensvlees voldoet aan de KDV Beter Leven norm. Dierenwelzijn, milieu, energie en diergezondheid zijn belangrijke pijlers van de KDV.

Worstmakerij

In de eigen worstmakerij en zouterij worden heerlijke worsten en vleeswaren gemaakt. Dat deze gretig aftrek vinden en van hele hoge kwaliteit zijn zie je hieronder in het kopje prijzen. Een aantal producten uit de eigen zouterij zijn: rookvlees, rauwe ham, ontbijtspek, snijworst en boerenmetworst.

Barbecue, soepen en meer

Voor barbecuevlees ben je hier ook aan het juiste adres. Gildeslager Zumbrink levert het totale pakket: heerlijk vlees, salades, stokbrood(Tip!), sauzen, salades en eventueel een goede bijpassende wijn. Ook de barbecue zelf kan Bert leveren en bezorgt indien nodig alles netjes thuis.

Soepen
Vele soorten soep worden zelf gemaakt. Deze soepen zijn uiteraard weer bereid van eigengemaakte bouillon, verse groenten, kruiden en vlees.

Wijnen
Diverse wijnen staan ook in het schap. Vraag in de winkel advies voor welke wijn het best bij welk gerecht past.

Prijzen

Goud slager Zumbrink Dat de producten met zorg, vakmanschap en liefde voor het vak worden gemaakt blijkt wel uit onderstaande lijst met prijzen die Slager Zumbrink in de loop der tijd heeft weten binnen te slepen.

Sommige prijzen zijn zelfs verkregen doordat er dan onverwachts producten uit de winkel werden getest. Hieruit blijkt des te meer dat je bij Bert altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit!
  • 2006 Mooiste winkel
  • 2008 Regionaal kampioen worst maken
  • 2010 Goud zelf bedachte Winterquich
  • 2010 Zilver Spare Ribs Trophy
  • 2011 Regionaal Kampioen worsten maken
  • 2011 Eervolle vermelding Spare Ribs Trophy
  • 2012 Zilver Spare Ribs Trophy
  • 2012 Goud bij Arnhem Rookworststad
  • 2013 Goud Gelderse Rookworst bij Arnhem Rookworststad
  • 2014 Gouden oorkonde Het Worstmarkers Gilde
En dit is nog niet alles! In 2011 wonnen de leverworst, rookvlees, rookworst en erwtensoep goud met ster. Goud was dat zelfde jaar weggelegd voor de gekookte worst, Zeeuws spek, grove rookworst, rundrookworst en de huisgemaakte paté.

Voor alle informatie, vragen en bestellingen kun je het beste even een kijken nemen op de eigen website.
Uiteraard ben je ook gewoon van harte welkom in de winkel!

Telefoon: 0343-561500
Mail: Slager Zumbrink.

Website: www.slagerijzumbrink.nl




Sitemap Home Omhoog