Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / brnstp fotografie

BRNSTP fotografie

BRNSTP fotografie Arjan Bruinstroop (1977) is een gepassioneerd fotograaf. Wat naast zijn werk bij de brandweer ooit als hobby begon is uitgegroeid tot een passie voor het leven.

De foto´s die Arjan maakt lijken allemaal te kloppen. Op veel van Arjans foto´s zie je een effectief gebruik van de (on)scherpte (bekend als bokeh in de fotografie). Hierdoor lijkt het accent altijd op de juiste plek te liggen. De foto´s zijn statisch waar het moet, maar veel vaker vol van dynamiek en beweging.

Arjan van BRNSTP fotografie is een echte "waarnemer". Als fotograaf moet je het mooie van een situatie zien, dan nog moet je hetgeen wat je ziet ook nog eens op die manier vastleggen zoals je het voor ogen hebt. Als laatste moet je het dan ook nog eens kunnen overbrengen op diegene die de foto bekijkt.

Arjan beheerst al deze facetten tot in detail!

BRNSTP fotografie houdt zich bezig met bedrijfsfotografie en particuliere fotografie. Huwelijken, life-style fotoshoots en portretfotografie behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast doet hij graag speciale projecten.
Een project wat hij zelf gedaan heeft is bijvoorbeeld 85 dagen met een 85mm lens. Hij ging 85 dagen op pad met zijn lens en maakte elke dag weer een zeer bijzondere foto. Deze foto´s liet hij drukken in een zeer mooi album dat ik eens heb mogen aanschouwen. Je vindt ze echter ook terug op zijn site.

BRNSTP fotograaf Het beste kun je zelf kijken naar de foto´s van BRNSTP fotografie. Laat je verrassen door zijn foto´s. Het kan niet anders of je bent na het zien van zijn foto´s overtuigd van zijn "waarnemerschap"!

BRNSTP fotografie
BRNSTP weblog

Sitemap Home Omhoog