Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / cafetaria

Cafetaria Cothen

Cafetaria Cothen Het Oude Raedthuys

Cafetaria Het Oude Raedthuys uit Cothen heeft een rijk verleden. In vroeger tijden deed het gebouw zowel dienst als cafe en als raadhuis. Deze functie vervulde dit historische gebouw zelfs tegelijkertijd. Een mooi verhaal hierover lees je hier: Cafe versus Raadzaal

Vertrouwd en betrokken
Tegenwoordig wordt de cafetaria in dit gebouw gerund door Nick en Mariëlle van der Linden. Momenteel (2012) runnen zij al 5 jaar deze cafetaria en zijn ze een vertrouwd adres voor vele Cothenaren. Naast het feit dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zijn zij ook sociaal erg betrokken bij de gemeenschap van Cothen. Zo geven zij vaak aan goede doelen en sponsoren verschillende evenementen in het dorp met lekkere snacks. Menig kind heeft bijvoorbeeld tijdens Koninginnedag een lekker broodje frikandel of patatje met gekregen. Ook een actie waarbij zij de fooien verzamelde voor Stichting Droomhuis is een sprekend voorbeeld.

Gezond frituren
Ook de gezondheid van hun klanten staat voorop. Zo komt de lekkere patat, frikandel en kroket uit vloeibaar frituurvet. Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren. Deze goede vetzuren verlagen het cholesterolgehalte. Een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. Zo eet je bij deze snackbar niet alleen lekker maar ook verantwoord.

Cafetaria Het Oude Raedthuys Patatje gekruid
Een bekende specialiteit is wel het bekende "Patatje gekruid". Zelf heb ik familie in Utrecht wonen die zo nu en dan eens naar "het platteland" komt. Als we wat lekkers gaan halen bij Nick en Mariëlle is een patatje gekruid een vast onderdeel van het menu. Tja, dat hebben ze nou eenmaal niet in de grote stad ;-)

Cafetaria Het Oude Raedthuys vind je aan de Dorpsstraat 21 in Cothen. Neem ook eens een kijkje op de site van cafetaria
Het Oude Raedthuys zelf.

Sitemap Home Omhoog