Cothen
Navigatie: / home / agenda / familietoernooi

Familietoernooi Cothen

Familietoernooi Cothen

Het familievoetbaltoernooi is al sinds 1985 een begrip in Cothen. Ooit begonnen als als onderdeel van het 40-jarig bestaan van voetbalvereniging SVF. Er zijn een aantal mensen die toen de boel op poten hebben gezet. Dit waren:

  • Harrie van de Bildt
  • Frans van Rijn
  • Jaques Rosengarten
  • Piet Zumbrink

Van 1985 tot 2000 Heeft Jaques Rosengarten de kar getrokken. Zowel Stef van Wijck als Gerard van de Bildt hebben 10 jaar meegwerkt. Adriaan van Woudenberg en Bob Scherpenzeel zijn al vanaf 1998 actief.
De organisatie nu (2014) bestaat uit Annemarie en Bob Scherpenzeel, Ad Kolsteeg en Adriaan van Woudenberg. Wim Twerint die zeer lange tijd deel heeft uitgemaakt van de organisatie is deze dag spreekstalmeester.

SVF Familietoernooi

Familievoetbaltoernooi Cothen In al die jaren is het familietoernooi een paar keer uitgevallen wegens de slechte weersomstandigheden. Zodoende gaan we dit jaar het 26e SVF familievoetbaltoernooi spelen in Cothen. Ook dit jaar is er weer een mooie opkomst die bestaat uit maar liefst 18 teams!

Zoals altijd zal elk voetbalteam zijn best doen om te winnen. Toch is voetballen op het SVF familievoetbaltoernooi vooral van een recreatieve aard en is meedoen belangrijker dan winnen. Komt allen kijken of meedoen! op 1 juni.

Voor informatie:
Annemarie Scherpenzeel
De Kamp 1
3945CE Cothen
Mail Annemarie
Sitemap Home Omhoog