Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / hovenier vakwerk tuinen

Hovenier Cothen

Hovenier "Vakwerk Tuinen" uit Wijk Bij Duurstede is ook actief in Cothen.

Tuinontwerp

Hovenier Cothen Samen zoeken naar het juiste tuinontwerp. Jij hebt een idee voor jouw ideale tuin. Vakwerk Tuinen de kennis om dat idee te verwezenlijken. Jouw idee van het tuinontwerp en de kennis en vakbekwaamheid van Vakwerk Tuinen zorgen voor het uiteindelijke resultaat.

Hovenier Vakwerk Tuinen zorgt er op die manier voor dat je een tuin krijgt die volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Borders

Een specialiteit van deze hovenier is het aanleggen van borders. Zelf noemen zij dit "schilderen met bloemen". Wanneer zij een border gaan aanleggen houden zij rekening met vele aspecten. Kleur, vorm, hoogte, schaduw, grond, bloeitijd en vele andere aspecten worden meegenomen in het ontwerp en aanleg van een border. Een door Vakwerk Tuinen aangelegde border vormt dan ook steevast één van de blikvangers in de tuin.

Tuinonderhoud en meer

Vakwerk Tuinen biedt naast het "gewone" tuinonderhoud ook nog vele andere tuingerelateerde diensten. Dit zijn onder andere:
  • tuin in twee dagen klaar maken voor verkoop huis
  • onderhoudscontract tuin
  • reinigen schuttingen en terrassen
  • herstellen straatwerk
  • restyling tuin
  • eigenlijke alle voorkomende tuinwerkzaamheden
Ben je woonachting in Cothen, Wijk Bij Duurstede of omgeving? Wil je jouw tuin aanpakken? Neem eens een kijkje op de website van Vakwerk Tuinen. Hier kun je een goed idee krijgen van wat de hovenier voor jou kan betekenen.

Sitemap Home Omhoog