Cothen
Navigatie: / home / bedrijven / bar bijzonder

Kledingverhuur Cothen

Kledingverhuur Cothen

Bij kledingverhuur Bar Bijzonder uit Cothen kun je van alles en nog wat huren op het gebied van kleding: feestkleding, smoking, galajurken, kostuums en carnavalskleding het is allemaal mogelijk.

Verkleedkleding

Het assortiment aan kleding bij deze kledingverhuur in Cothen is zeer groot. Met een assortiment van ruim 6000 stuks kan er aan bijna elke wens wel worden voldaan. Voor kleding in de stijl van de middeleeuwen, discostijl en religieuze kleding tot kinderkleding, feestkleding, verkleedkleding, jacquets en galajurken.

Daarnaast bieden ze nog een groot assortiment van accessoires aan als hoge hoeden, lange handschoenen, pruiken en meer.

Bar Bijzonder

Wat maakt Bar Bijzonder nou zo bijzonder zoals de naam immers zegt? Bar Bijzonder is niet zomaar een kledingverhuur locatie waar toevallig heel veel verkleedkleding hangt en waar je kleding kunt huren. De eigenaresse Betty Geurts (hierboven rechts op de foto) heeft inmiddels veel ervaring opgedaan. Ze luistert goed naar jouw wensen, en weet daarbij uit de 6000 stuks kleding die ze inmiddels heeft hangen, juist net dat te pakken waarnaar jij op zoek bent! Betty levert dus letterlijk en figuurlijk maatwerk. Ter plekke stelt ze een outfit voor je samen die past bij de gelegenheid, waar je je lekker in voelt en die je goed staat! En dat alles voor een zeer billijke prijs.Bekijk hier >> Frozen jurk

Betty krijgt regelmatig hulp van haar dochter Myke (links). Zonder daar speciaal hun best voor te doen weten ze samen een open gezellige sfeer te creëren, waarin je je als klant altijd welkom voelt en waar je graag weer eens terug komt.
Dat alles is wat Bar Bijzonder bijzonder maakt!

Kijk voor meer informatie, contactgegevens en voorbeeldfoto's op de site van Bar Bijzonder Kledingverhuur

Sitemap Home Omhoog