Makelaar Wijk Bij Duurstede
Navigatie: / home / bedrijven / buras groen

Kwekerij Cothen

Kwekerij Cothen

beplantingsleverancier en kweker Buras Groen uit Cothen, is niet zomaar een kwekerij. Het is een familiebedrijf dat zeer bedreven is in kweken en leveren van tuinbeplanting voor zowel particulieren als bedrijven. Uit alles blijkt de grote passie voor dit mooie vak. Voor zowel levering van planten als vakkundige beplantingsplannen en onderhoud kun je bij Buras Groen terecht. Zij weten als geen ander welke planten op welke plek in welke tuin passen. Niet alleen uit esthetisch oogpunt maar ook voor het welzijn van de plant.

Kweken Hedera (klimop)

Een specialisme van Buras Groen is het kweken van de Hedera, ook wel bekend als klimop. De klimop is een plant die goed bruikbaar is als bodembedekker, maar ook voor het laten begroeien van gaaswerk en schuttingen. Een afscheiding met Hedera is winterhard en blijft ook mooi groen in de winter.

Zowel tijdens het kweken, het vervoeren en het planten is er veel aandacht voor het welzijn van de klimop.

Tuindokter

Wanneer de planten in jouw tuin niet goed gedijen kan het zijn dat ze een ziekte hebben. Dit kan vanzelf over gaan maar soms is het nodig om in te grijpen. De tuindokter kan je hiermee helpen. Indien nodig kan de tuindokter chemische middelen gebruiken, maar veel liever kijken ze naar een oplossing met biologische preparaten.

Kwekerij en fruitgewassen

Al 25 jaar lang heeft Buras Groen uit Cothen ervaring met aanplant, het kweken van planten en fruitgewassen. Zowel met het kweken van groot als klein fruit hebben zij zeer veel ervaring. Of het nu gaat om groot fruit als appels en peren of klein fruit als bessen, bramen, frambozen en aardbeien, Buras Groen is van alle markten thuis. Juist door hun jarenlange ervaring met de kwekerij, en het snoeien en verzorgen van fruitgewassen zijn ze in staat om je een passend en op maat gemaakt advies te geven.

Kom dus met al je wensen, naar deze kweker. Cothen is hun thuisbasis maar in het hele Kromme Rijngebied (en daarbuiten) zijn zij een gewaardeerd adres.

Om een volledig beeld te krijgen van dit mooie familiebedrijf kun je het beste contact met ze opnemen of een kijkje nemen op de site van deze beplantingsleverancier en kwekerij Buras Groen

Sitemap Home Omhoog