Muziekschool Cothen
Navigatie: / home / verenigingen / muziekonderwijs

Muziekschool Cothen

Gitaarles

De muziekschool in Cothen is ooit begonnen met blokfluitles. Momenteel is het muziekonderwijs in Cothen danig uitgebreid en kun je er terecht voor pianoles, accordeonles, zangles, dwarsfluitles en je kunt er gitaar leren spelen. Uiteraard komt bij alle onderdelen wel het noten leren lezen aan bod.

Als je andere interesses hebt dan gitaarles of eerder genoemde muziekinstrumenten neem dan contact op met het bestuur van de muziekschool Cothen. Samen met jou zullen ze kijken naar jouw wensen voor een ander instrument.

Voor kinderen vanaf zes jaar is er de muziekcursus AMV. Deze letters staan voor Algemene Muziek Vorming. Spelenderwijs worden kinderen op deze manier in contact gebracht met de verschillende onderdelen van muziek, waarbij het zelf musiceren centraal staat. Wanneer er minimaal 6 kinderen worden aangemeld zal deze cursus in het najaar starten.

Wanneer voldoende vaardigheid op het instrument is verkregen kan de leerling aan de ensemblelessen deelnemen om zelf te ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. De muziekschool Cothen heeft kortom een gevarieerd aanbod van muzieklessen. Kom ook eens een kijkje nemen of snuffel eens rond op de site van Muziekschool Cothen.

Graag tot ziens!
Sitemap Home Omhoog