Cothen
Navigatie: / home / agenda / superteam

Superteam Cothen

Superteam Cothen Fortissimo

Elk jaar tussen kerst en oud-en-nieuw wordt er in Cothen het superteam georganiseerd. Dit superteam is een sportieve krachtmeting over 8 onderdelen. Dit zijn de onderdelen volleybal, badminton, zaalhandbal, zaalvoetbal, jeu de boules, koersbal, darts en touwtrekken.

Gedurende het tournooi in Cothen dat vier dagen duurt wordt uitgevochten wie zich superteam van het jaar mag noemen. Sportiviteit en plezier staan bij dit superteamtournooi hoog in het vaandel

Het zijn vooral speciale teams die deelnemen aan superteam: collega's, familie's, bewoners van een wijk of straat, verenigingen, enz. Elk team bestaat uit 7 deelnemeres waarvan er minimaal drie dames moeten zijn. Uiteraard mag een team wel uit meer dan 7 personen bestaan, maar erg mag niet voor elk onderdeel een apart team zijn.

Superteam 2014

Voor de jeugd vanaf 10 tot 15 jaar en voor 'volwassenen' vanaf 16 jaar wordt er ook dit jaar weer van zaterdag 27 december tot en met dinsdag 30 december het Superteam toernooi georganiseerd! Nodig al je vrienden uit voor dit evenement en stel een gezellig team samen! (minimaal 4 jongens/heren en minimaal 3 meisjes/dames per team).

Voor inlichtingen/opgaven (tot uiterlijk vrijdag 5 december) kun je contact opnemen met Vivianne Hofman

Het superteam Cothen is een superleuke sportieve gebeurtenis.
Kom ook eens een kijkje nemen in sporthal De Rijnsloot, of geef jezelf op met jouw team!

Graag tot ziens!
Sitemap Home Omhoog