Cothen
Navigatie: / home / verenigingen / swoc

SWOC Stichting Welzijn Ouderen Cothen

SWOC Stichting Welzijn Ouderen Cothen

De SWOC Stichting Welzijn Ouderen Cothen is een stichting met vrijwilligers die zich belangenloos inzetten voor de ouderen in Cothen.

De SWOC is opgericht in 1968, en is in 1991 een Stichting geworden. In 2008 is het 40-jarig jubileum gevierd. De SWOC krijgt subsidie van de gemeente Wijk Bij Duurstede.

Ze organiseren tal van bezigheden voor de ouderen. Zo organiseren ze gymlessen, koersbal, kaartmiddagen en 4x per jaar een bingo. Na deze bingo komt er traditiegetrouw een heerlijke stamppot op tafel. Elk jaar is er ook een kaartuitwisseling met zowel Werkhoven als 't Goy.

Met Kerst en Sinterklaas worden er vieringen gehouden waarbij de Sinterklaasviering in samenwerking is met De Zonnebloem. Daarnaast worden de zieken niet vergeten en kunnen ze op ziekenbezoek rekenen.

De stichting wordt gerund door circa 7 vrijwilligers. Het dagelijks bestuur bestaat uit:

  • Dhr H.van Impelen / voorzitter (tijdelijk)
  • Dhr. R. Krabshuis / penningmeester
  • Mevr. J.G.M van Os-Broekhuizen / Secretaris
Het grootste deel van bovengenoemde activiteiten vindt plaats in Het Dorpshuys. Het kaarten vindt echter altijd plaats in het WoZoCo aan het Cob Balkplein. De Stichting Welzijn Ouderen Cothen verzorgt kortom veel activiteiten voor de ouderen. Vragen over het SWOC kun je het beste richten aan J.A. van Maurik

Wat, waar en wanneer de activiteiten zijn kun je terugvinden in de Cothen agenda

Sitemap Home Omhoog