Cothen

Navigatie: / home / bedrijven / tankstation stooker

Tankstation Cothen

Tankstation Cothen

Het Tango tankstation in Cothen wordt gerund door John Stooker en zijn vrouw Thea. Het pompstation dat voorheen aan de Dorpsstraat in Cothen lag, is sinds september 2010 te vinden aan de Graaf van Lijnden van Sandenburgweg 6b. Om het pompstation hier te krijgen zijn er vele onderhandelingen geweest met de gemeente, provincie en omliggende bedrijven. Uiteindelijk is er een goedkeuring gegeven en konden John en Thea hier verder met het tankstation. Vanwege de milieuwetgeving en nabij gelegen woonhuizen is het tankstation niet 24 uur per dag geopend. Wel is deze benzinepomp dagelijks geopend van 07:00 tot 21:00 uur.

Benzinepomp onderhoud

De exploitatie, bevoorrading en onderhoud is in beheer van Tango. De dagelijkse controle en onderhoud van de benzinepomp is een klus die vooral gedaan word door Thea Stooker. Zij controleert dagelijks of alles nog werkt, de boel schoon is en of er niet geknoeid is met de pinapparaten bij de benzinepompen.

Acties tankstation

Als je lid bent van de Tango E-club wordt je via de mail op de hoogte gehouden van de acties. Zo is er bijvoorbeeld twee keer per jaar de actie Dwaze Donderdag. Tijdens deze actiedagen kun je in een bepaalde maand elke donderdag tanken met extra hoge kortingen.

Deze actie loopt voorlopig in 2014 nog door!
Tevens zijn de kortingen nog eens aangescherpt tot 15 cent op benzine en 13 cent op diesel!

Benzinepomp Cothenpompstation Cothen
Sitemap Home Omhoog