Cothen
Navigatie: / home / agenda / winterconcert excelsior

Winterconcert Excelsior 2013

Winterconcert Excelsior Ook dit jaar hebben de fanfare, de majorettes en de malletband weer hard geoefend en gerepeteerd om u op zaterdag 26 januari een mooi winterconcert te geven.

Onze winterconcert commissie heeft er veel aan gedaan om er voor u weer een leuk concert van te maken. Er zijn verschillende nieuwe muziekstukken en dansjes ingestudeerd die te maken hebben met het thema van dit jaar: Water & Vuur.

Voor het eerst wordt dit jaar de muziekvereniging Excelsior bij een aantal stukken begeleid door een koor, genaamd Eigen Wijs. Het koor bestaat uit 25 vrouwen uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Wekelijks wordt geoefend in school De Hoeksteen in Wijk bij Duurstede onder leiding van Flora Veuger. Ook staat dit jaar een beetje in het teken van de nieuwe instrumenten die we hebben kunnen aanschaffen met behulp van een aantal fondsen en u, die ons gesteund heeft met onze acties! We zijn er erg trots op en zullen ze introduceren tijdens het Winterconcert Excelsior. Bent u benieuwd en vindt u het leuk om te komen kijken?

Kom dan op zaterdag 26 januari.
Aanvang 20:00 en zaal open om 19:30
Sporthal De Rijnsloot
Kersenakker 29
3945 EH Cothen

Entree bedraagt €6,- per persoon.

Donateurs kunnen binnenkomen met hun donateurkaart (1 persoon per kaart). Bent u donateur en heeft u uw donateurkaart nog niet? Geen paniek, onze leden komen dan binnenkort langs om ze te brengen.
Wilt u donateur worden? Mail dan naar: secretariaat@excelsiorcothen.net

Wij hebben er heel veel zin in, en hopen u te zien op het Winterconcert Excelsior!
Muziekvereniging Excelsior Cothen

Sitemap Home Omhoog